dimecres, 19 de novembre del 2008

El banc per Tarragona



La JNC de Tarragona va iniciar el passat cap de setmana una campanya consistent en la recollida de signatures per a poder-les presentar posteriorment a l’ajuntament per demanar que es demani el traspàs de l'edifici del Banc d’Espanya a la ciutat.

Actualment l’edifici és buit, des de el tancament del banc i el traspàs de totes les seves activitats a Barcelona i de titularitat estatal. Mentre l’ajuntament de la ciutat no mou un dit per a que ens el cedeixin a la ciutat, això és el que intentem amb aquesta campanya.

A banda de intentar que no s’oblidi aquest edifici més temps, el que proposem és dur a terme a l’edifici un servei per a la ciutadania, com per exemple transferir la Biblioteca municipal, que és de sabut que ha quedat petita amb el temps, teatre, un museu o com a centre civic per als diversos col·lectius de la ciutat, però en tot cas, un equipament cultural, tal i com ja va defensar CiU a les passades eleccions municipals, en contra del que els socialistes varen proposar, oficines de la Generalitat.

Per això, estarem all llarg aquesta setmana pels matins de 12 a 14 i tardes de 16 a 18h per a que tothom que vulgui que l’edifici no es quedi més temps com ara, buit i sense cap utilitat per la ciutat, ens pugui donar el seu suport per a poder fer més pressió a l’ajuntament.

A través de la pàgina web (http://elbancpertarragona.blogspot.com/) també es podrà signar electrònicament.



.

4 comentaris:

Irene Adler ha dit...

Ara vaig a signar......

Noctas ha dit...

Hi signo immediatament...no fos cas que els sociates es quedessin l'edfici i el convertissin en una de les seves texeques..saludus

Josep (sl) ha dit...

Moltes gràcies per signar.

L'home del sac ha dit...

Molt bona iniciativa!