diumenge, 29 de març del 2009

¿Elecciones?

2 comentaris:

Adrià Izard ha dit...

Ostres! Pesimista però real. Si be és cert tot el que diu, és possible i factible. És molt fotut això i si pasés quina Catalunya quedaria. Per sort crec(més aviat esper-ho) que això no passarà i que d'aquí quatre dies a votar un altre cop (encara que no pugui). Prefereixo no reflexionar més en el que passaria si es cumplís però esper-ho que algú d'ERC hagi vist això i que comenci una guerra interna en aquell partit que els porti a trencar el tripartit. Si això no passa i les eleccions són d'aquí dos anys, m'atraveixo i sense gaires dubtes a predictar una majoria absoluta de CIU. Ara pot semblar extrany però al pas que va el tripartit guanyarem de pallissa.
Bona nit

Josep (sl) ha dit...

Sento no haver respost abans. Crec que aguantaran com puguin; aferrats al bot pregant per resistir fins que passi la tempesta.

El govern és qui fixa les eleccions. Dubto que arribis a votar a les eleccions previstes per la tardor del 2010, si no les han de fer abans. Molt trist és que un govern no acabi la seva legislatura dos cops seguits.

Però no se si en la situació actual els afavoreix aguantar o no. Si ho fan, i anticipen les eleccions, les crisis políticament recents són fresques i anticipar les eleccions en època de crisis fa perdre al Govern de torn.
Si no ho fan poden trobar-se amb una crisis social perquè moltes persones estiguin sense prestació d'atur, sense cap garantia de que no hi hagin noves crisis de govern.

Lo únic positiu és què el Montilla des de el govern ha erosionat a Saura i ICV que va ser qui va salvar aritmèticament el tripartit 2, pescant de la caiguda del PSC. Per desgràcia al cost de descrèdit de la nostra policia que no em fa sentir gens content.