divendres, 3 d’agost del 2012

Catalunya Madrid ni parlar-ne.

Vaig sentir recentment que el president de la federació Madrilenya de Futbol volia concretar un amistós Catalunya Madrid el Juny de 2013 amb motiu del centenari de la anterior. La Federació catalana hauria de desestimar completament participar-hi. Ja què aquest partit va en contra de tota la feina feta per les seleccions catalanes els últims anys. Per desgràcia la Federació Catalana de Futbol encara no ha confirmat la desestimació de la oferta de la federació madrilenya. Excepte per alguns il·lusos aquest no és un Catalunya-Espanya ni el rival serà una "Roja", no ens deixem enganyar per molt que l'escenari sigui un Bernabeu o un Calderon; o Jugadors com Raúl González, Egea o Fernando Torres puguin defensar la camiseta madrilenya o l'àmbiemt sigui el que podria haver en un xoc entre les dues Corees. Aquest no és un partit contra “La roja", tot i què n'hi hagué un el 1947 amb victoria catalana, per cert. Actualment és impossible que es produeixi segons la llei espanyola, a la que el partit estaria sobmés, El plantejament de la Federación Madrilenya és d'un enfrontament entre comunitats autònomes, entre regions i sense cap altra repercussió. I aquesta es la raó per la qual la Federació Catalana hauria de dir que no. Perquè va en contra de les seves campanyes en què demanen la presència de Catalunya als escenaris internacionals competint com un igual amb altres seleccions oficials. Per això, la transcendència dels partits amistosos que la selecció juga per Nadal als catalans ja ens sembla poca, i en volem més, a pesar de la legislació espanyola. però com a mínim compètim contra equips de països o de nacions que busquen el mateix reconeixement com nosaltres. Madrid ni és Federació reconeguda ni aspira a ser-ho i no ho aspirarà mai perquè és senten plenament reconeguts per la selecció espanyola. Convé exigir que a la Federació Catalana. què no es marqui un autogol i la resposta sigui negativa, ràpida i ferma.

2 comentaris:

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

Jessica L. Smith ha dit...

Nunca creí en hechizos o magias hasta que conocí a este lanzador de hechizos especial llamado Dr.WEALTHY. El hombre con el que quería casarme me dejó por otra mujer y mi vida estaba al revés. Estuvimos juntos durante 4 años y realmente lo amo mucho, me dejó por otra mujer sin ninguna razón, intenté llamarlo, nunca contestó mis llamadas y no quiere verme. Hasta que vi una publicación sobre Dr.WEALTHY sobre cómo ha estado ayudando a las personas y le conté al hombre lo que sucedió. me ayudó a hacer algunas lecturas y después de las lecturas me hizo darme cuenta de que la otra mujer había hecho algunos hechizos sobre mi esposo y esa es la razón por la que me dejó, me dijo que me ayudará a lanzar un hechizo para traer él de vuelta. Al principio era escéptico, pero lo intenté. En 4 días, mi esposo me llamó y vino a pedirme disculpas. No puedo creer que pueda volver a verme, pero ahora estoy feliz de que haya regresado y ahora estamos casados ​​y vivimos como una familia feliz. Estoy publicando esto en el foro si alguien necesita la ayuda de este hombre. Puede contactarlo a través de esta dirección de correo electrónico: wealthylovespell@gmail.com o llamar / Whatsapp +2348105150446