dilluns, 17 de desembre del 2007

Fem "l'indio"

Segons el president Montilla. En declaracions seves ahir en el nomenament de Carmé Chacón com a candidata del PSOE per Barcelona. Va referir-se al seu partit en contraposició a l'oposició, CIU, què segons ell: "Va a Fer l'Indio" a Madrid.

Sí senyors En José Montilla va dir això: Literalment; "Els diputats socialistes treballen per Catalunya de forma efectiva, real, no com els diputats de CiU, que diuen defensar els interessos de Catalunya i actuen en les Corts Generals generant perjudicis directes amb el seu veto als Pressupostos" de l'Estat, ha denunciat el primer secretari del PSC.

En argot socialista: Defensar Catalunya, el seu autogovern, ser exigent amb el compliment de les lleis i fins i tot plantar cara amb els múltiples incompliments del govern central, és "Fer l'indio".
"Ser Responsable: en argot del PSC": Consisteix a tenir una posició: Submisa i obedient envers Ferraz. Segons ells és actuar amb responsabilitat i eficàcia.

Que se'ns digui què el defensor de Catalunya és el PSC. Un partit sense cap capacitat efectiva per a plantar cara a uns pressupostos i incapaç d'oposar-se quan aquests són insuficients, per tant sense capacitat per a rebutjar-los, com és el cas PSC, és impossible pugui obtenir grans contrapartides per a Catalunya. I encara més, quan avui ja és el simple compliment de la Llei, com seria el desplegament de l’Estatut, s'ha acomplint en menys del 10%. Com amb impossibilitat de ser conseqüent amb el seu vot al parlament, quan tractem de temes com les seleccions catalanes o els papers incautats després de la guerra civil. Res d’això no s’està complint i, per tant, l’efectivitat de què parla Montilla és profundament discutible. De fet parlar del PSC parlant de la defensa de Catalunya. Sobretot després dels caos d'infraestructures, parlar de l'Aeroport del Prat i la seva Gestió, manca d'inversions, Apagades, Caos de RENFE, què el AVE passi per sota la Sagrada Família, sense garantir la seguretat del Temple. Incapaç de Reprovar una ministra incompetent i altiva, per no malmetre els interessos electorals del PSOE i deixar indefensos els seus electors del Baix Llobregat.

Parlar de defensa de Catalunya: És parlar amb termes de demagògia i de forma profundament partidista i ofensiva pels què coneguin la realitat del país.

15 comentaris:

joliu ha dit...

El guionista del Montilla sí que fa l'indio. Quina ocurrència més idiota.

Josep (sl) ha dit...

I jo me'n sento orgullos de fer l'indio.

http://www.avui.cat/article/mon_politica/3936/abaten/toro/dosborne/bruc/lultim/quedava/catalunya.html

A vegades la impostura dels del PSC tomba d'esquena. Jo en principi havia possat l'article per fer conyeta, però al final l'article ma sortit amb un to massa fort, per la conyeta que volia fer amb el títol.

eduvila2 ha dit...

Hau!

Toro pintat parla a Àguila blanca.

Personatge inexpressiu que voleia per nostra terra diu només que tonteries. Tribu reagrupar-se i recordar avantpassats. Terra catalana i catalana serà!

jeje aquests personatges del PSC cada dia fan més pena, però bé... confiant en la democràcia crec que a les generals amb un poc de sort ciu i erc els hi robaran molts vots. I si el 'gobierno' depèn dels nacionalistes aviam què passa!

hau!

Josep (sl) ha dit...

Haw, Àliga Blanca, tant de bo el Gran Manitu, escoltí. Home pàlid què manté sempre la mateixa cara sols diu poques coses, ser de poques paraules i menys fets. I gran cavall de ferro foradar la terra.

Crec què ja hem fet prou l'indi. De fet espero què el PSC rebi una gran patacada electoral a casa nostra i cedeixi prous diputats perquè els partits catalanistes, CiU per la banda què a mi me toca, sigui decisiva a Madrid alhora de configurar les majories. Però dubto què els seus votants és passin a CiU o ERC, lo més probable és és passin a l'abstenció.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

potser que els indis ens preparem per un posible atac dels casques blaus, i siguem capaços de reagrupar totes les tribus per poder-les fer front.

Un indígena ha dit...

Aquestes declaracions de la Chacón són de molt baix nivell. Però el que em preocupa no és això sinó com pot un partit independentista seguir donant suport a un govern amb aquesta gent.

feliu ha dit...

Montiya no fa l'indi, fa l'imbecil sectari. Presiona al PSoE perque no pacti pressupostos amb CiU i despres, critica el que CiU veti el pressupost. INDIGNANT.

Anònim ha dit...

Siguem realistes: El PSOE ( i el monty) considerem que som una reserva, una puta reserva! Som una irregularitat i una molèstia en la seva españa.

Josep (sl) ha dit...

Certament els vostres comentaris són encertats. Però lo més preocupant "és la massacre fratricida entre les tribus". Hem d'aprendre de de l'altra "tribu" a defensar tots a una els nostres drets, amb la mateixa força amb la que ells defensen el seu status.

Però per sort ara veig la unió dels catalanistes molt més factible què fa 6 mesos.

Josep (sl) ha dit...

Feliu: Del PSC no m'estranya el demanar de genolls al PSOE què no pacti. De pactar els deixa en evidència, què "el govern amic què ens ha donat de tots i més als catalans i al que no podem ni hem de demanar més". Pacti a l'oposició i beneficii més a Catalunya i quedin en Evidència.

Anònim ha dit...

Corregeix l'entrada, Josep. Hi ha masses faltes d'ortografia. "QuÈ se'ns digui...", "i encarÀ més"... no seràs en realitat un votant del Baix Llobregat, dels que tant renegues?

Un convergent com Déu mana no pot fer faltes d'ortografia. S'ha de preservar el nostre idioma, Josep.

Josep (sl) ha dit...

Anònim si vols sempre té puc agafar de corrector oficial de la casa. Me dónes el teu correu i jo t'envio els textos perquè facis les correccions. Jo provinc del món dels números més què del de les lletres i no soc tan lletraferit no provinc de món de la filologia.
Clar, què ser filòleg no és garantia de res, ni en termes de preservació o difusió.

Anònim ha dit...

sempre te puc? Me dones? Ets el Montilla, en plan infiltrat?

Josep (sl) ha dit...

Cabòries m'han descobert!

Artur ha dit...

La profunditat argumental de Montilla no té límits. Recordo que l'explicació que va donar a l'alta abstenció de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya fou que la gent "està contenta amb el que hi ha i no va a votar".

En Montilla és el resultat de la partitocràcia i de com la democràcia pot esdevenir una forma d'oligarquia si no s'hi posa remei. O copiem els que porten molts més anys de democràcia o Catalunya seguirà essent la república bananera que és ara.