divendres, 9 de gener del 2009

El "crostaci" contraataca


En Joan Ferran, membre de la cúpula del PScOE què segurament us sonarà per les seves declaracions contra "la crosta nacionalista" de la CCMA. Torna a la carrega amb un llibre que ha publicat on fa elogi del fenomen "ciudadanos" i carrega contra l'oasi català. Amb la desqualificació, habitual en ell, de persones referents del nacionalisme català en el seu llibre, també gent d'ERC.

No ens ha d'estranyar perquè el personatge ideològicament n'és defensor acèrrim del nacionalisme espanyol desacomplexat. I durant tota la seva dilatada carrera en el sí del PSC. La seva acció política s'ha basat en atacar a qualsevol cosa amb més franges que la rojigualda, començant pels romanents de catalanisme del seu partit.
no oblidem que Pel PSC al igual que Ciutadan(o)s. La "Catalunya real" ha estat la seva marca blanca per defensar un espanyolisme més o menys desacomplexat.

Fa relativament poc què he conec el personatge, però podria definir-lo, sense gaire temor a errar; després de algunes perles llegides del personatge com: Anomenar senil al president Pujol o la de la crosta. Com a admirador confés de l'estalinisme.

Prefereixo, si em disculpeu que no entri a parlar de l'individu en qüestió. Perquè amb molt freqüència és mou en l'àmbit; de parleu de mi encara que sigui malament. Ja que el seu estil és provocar la irritació via els seus escrits a les seves besties negres, totes nacionalistes catalanes.

Algú em pot dir com és què ERC governa a gent tan diametralment inversa al discurs que defensen. No poden defensar i dir que són independentistes desacomplexat i dir què seran el "gran salt endavant" de l'independentisme català i fer passos enrera de tals dimensions havent donat la Generalitat a gent de l'Espanyolisme més ranci i tronat que trobem a casa nostra.

2 comentaris:

L'home del sac ha dit...

Aquest tio és lo més repel·lent que hi pugui haver... Quant d'auto-odi que expulsa aquest home...

Josep (sl) ha dit...

Sí, de fet pot ser L'hauria d'haver ignorat i no haver fet propaganda del seu llibre.