diumenge, 23 d’agost del 2009

Targeta roja a Saura


El Nostre Conseller d'Interior ha fet sobrats mèrits per anar a gaudir d'un merescut retir (forçat o voluntari): Navegant amb el seu iot o gaudint del paisatge Empordanès des de la terrassa de la seva Masia. No obstant, no ho ha fet i segueix fent mèrits per ser conseller dimissionari o conseller cessat del càrrec. Cosa què per desgracia, ens podem fer la idea que el seu cap el President de la Generalitat no farà realitat el desig de tants catalans.

L'última raó és permetre què a Arenys de Munt un poble del Maresme on és durà a terme una consulta popular no vinculant sobre la independència de Catalunya el 13 de Setembre. Tingui el mateix dia tan una manifestació del partit feixista de la FE-JONS com dels mal anomenats Antifeixistes que puguin convertir la població en escenari d'una gran trifurca.

A Saura li ha faltat la valentia de prohibir la manifestació de la FE de la JONS. I la seva presència organitzada a la vila per impedir que intenti boicotejar la consulta i coaccionar als habitants d'Arenys i interferint en els resultats a través de la intimidació i la por.

Havent un llei de partits que té per objectiu: "impedir que un partit polític pugui, de forma reiterada i greu, atemptar contra aquest règim democràtic de llibertats". Sembla mentida que la Conselleria d'Interior no s'atreveixi a prohibir les concentracions d'un grupuscul antidemocràtic que té intenció de fer el que la llei vol impedir. En comptes de no impedir la seva presència a Arenys amb la mateixa contundència amb que el govern Basc impedeix les manifestacions de l'Esquerra aberzale.

Agraiments: Agraeixo especialment al comentari de l'Home del sac. Per fer me notar que a més és il·legal fer manifestacions i actes polítics quan hi ha eleccions el dia en què aquestes és duen a terme. Llàstima que en Saura ni cap del seu gabinet no ho tingués present quan va autoritzar la manifestació.

10 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

i expulsió definitiva per doping

Josep (sl) ha dit...

Jo no soc president de la Generalitat... Però jo ja l'hauria cessat ja quan va permetre's la frivolitat de gastar-se 60000 euros per decorar-se el despatx a l'estil Feng Shui.

bacus ha dit...

i els 50mil pel mirall de la cotorra?


http://www.eldebat.cat/cat/notices/mayol_es_va_gastar_51_642_euros_per_a_estudiar_les_cotorres_44641.php

Josep (sl) ha dit...

Un altra frivolitat, però bé, no culparé a Saura dels Errors de la senyora.Pwerò s'ha de dir que llums ecològics de tracció animal (de la senyora) és van dur la palma.

L'home del sac ha dit...

Quan es vota no es poden fer manifestacions, encara que sigui una consulta no vinculant a nivell local! La gent ha de poder anar a votar lliurement!

Josep (sl) ha dit...

Gràcies, home del Sac no m'enrecordava. Certament per llei en el dia de les eleccions no és pot fer ni campanya ni actes polítics.

Raó, de més perquè dimitís, no? Autoritzar una manifestació política en un dia on és fa una elecció no és de tenir gaires llums.

Noctas ha dit...

Aquesta manifestació feixista ha d'ésser tallada de socarrel. Amb refrèndum o sense referèndum. I el mateix amb tots aquests partits feixistes del país Vasc que gosen manifestar-se i que per sort el govern prohibeix.

Adrià Izard ha dit...

El Saura ja hauria de portar anys retirat, ara vindrà "el biopijo de la bicicleta".
Que marxi amb l'Imma ben lluny.
pd:He ficat un enllaç de la teva entrada del plan-estafa al meu bloc.

Miquel ha dit...

Manifestar-se perquè el poble d'Arenys de Munt no pugui expressar-se lliure i democràticament? Una clara mostra de l'estat premental dels nostres hostes preferits.

Josep (sl) ha dit...

Se'm acumula feina.

Noctas: En democràcia on hi ha dret de manifestació una manifestació no pot ser tallada de sotarrel perquè sí. No obstant, s'ha de fer perquè aquesta manifestació té com a objectiu a través dels drets democràtics coaccionar la llibertat i inclús la seguretat de les altres persones. És més és terriblement hipòcrita que la llei de partits no s'hagi fet servir per prohibir partits com la Falange.

Adrià: Si tingués decència ho hauria d'haver fet fa temps.

Miquel: La Falange ha demostrat el seu component antidemocràtic.
Podrien haver-hi participat al referèndum i haver fet campanya a favor del no. En comptes de campanya n'han fet, però en contra de la llibertat d'escollir.

Als talibans hispànics els hi fa por no el fet de poder perdre un referèndum no vinculant. Si no què és puguin fer. Perquè sols per fer un referèndum has de plantejar i argumentar la teva postura.
I d'arguments seus per a votar no no hi cap de racional.