divendres, 16 de gener del 2009

Des de Salou




Por escènica, pot ser ha estat el meu sentiment quan m'han fet adonar de la presència del meu blog en la llista del Blocs singulars del diari. Fa temps que soc lector diari del Singular, crec què el llegeixo de pocs mesos què sortís a la xarxa. Pot ser puc aventurar-me a afirmar què des dels seus inicis he etat un lector fífdel. Per la seva frescor i el seu estil i els col·laboradors de seva secció d'opinió amb gent on em va sobtar trobar a gent tant potent; com: Vicenç Villatoro o Salvador Sostres (Ja no és ni col·laborador del diari).

Mai havia esperat l'honor de figurar en aquesta llista, de fet, n'hi m'ho havia plantejat. El meu blog ni tan sols neix com a voluntat ni seriosa ni amb la pretensió de fer-ho ni seriosament ni durador, en el temps. Surt com a broma entre companys, ara sobretot amics, militants i simpatitzants de la JNC de crear i portar un blog, al igual del títol que solament, que surt de la broma al ser l'únic militant de Salou en el moment del meu ingrés.

Que dir, a part d'agrair a la gent del Singular per la pesada llosa de haver de ser exigent amb els meus escrits. Ara em veig en la necessitat de mirar d'estar a la par amb la qualitat dels escrits amb altres companys de la Blogosfera que he anat seguint i participant en els últims temps.

4 comentaris:

Míriam ha dit...

Endavant, Josep!

Josep (sl) ha dit...

Gràcies, Mila.

contacte ha dit...

Enhorabona Salouenc. El Singular Digital és una tribuna esplèndida. Com tu bé dius, és tot un honor formar-hi part. Un argument més per a continuar llegint-te.
P.S. Per cert, el darrer de Mishima és un disc magnífic, d'un so molt propi. Cal felicitar-nos per la qualitat de la collita musical: Ells, Manel, Roger Mas, els Antònia Font, Guillamino. Gran moment.

Josep (sl) ha dit...

Sí la collita que dius esta molt bé. No s'ha de negar que qui deia que la música catalana no té qualitat o futur s'equivoca. En tot cas la xarxa i l'enginy pot servir per ampliar els canals de distribució i difusió.