diumenge, 18 d’octubre del 2009

Cornuts i pagar el Beure

Sento no haver escrit durant tant temps; he estat un temps sabàtic què m'he agafat devorant sèries.

La pujada d'impostos encarà cueja tot que sigui ja un tema una mica antic vull treure-li la pols parlant de qui pagarà.

El mateix dia què vaig parlar dels informes en un text anterior. Vaig trobar-me a la tertúlia del món al RAC1 del mateix dia un comentari esfereïdor sobre la pujada d'impostos.
Un dels tertulians comentava que tècnics del ministeri d'Economia deien que de la Pujada d'impostos Catalunya ho contribuiria amb un 21% a hisenda.

Fent números bàsics 21 és més gran que 19,2 i 16, és a dir PIB i població. Per tant Catalunya és un cop més molt més "solidària" del que li pertoca; alhora que disminueix la inversió pública com denúncia CiU.

Nosaltres no podem ser sempre els ases dels cops ni ser els què amb el nostre esforç fiscal paguem el bucle: Destrucció d'ocupació, increment de la despesa pública, increment del dèficit, increment d'impostos i destrucció d'ocupació.
Crec què com a acte de responsabilitat CiU ha complert vetant uns PGE que ni generen solucions a la crisi, ni creen el clima perquè els agents econòmics creïn ocupació o posen les bases per solucionar els problemes estructurals d'Espanya (Catalunya inclosa).

1 comentari:

Damià Folk ha dit...

A sobre, per si no en tinguessin prou de que els hi paguem el beure, els mantenim i els fem ser una miqueta de quelcom no ens deixen decidir sobre el nostre futur com a poble. Quins collons! Declaració unilateral d'independència ja!