dissabte, 12 de febrer del 2011

La coherència d'Alicia Sánchez Camacho.

Després de La reunió Mas-Rodríguez vam trobar-nos un tsunami de demagògia provinent de PP i PSOE criticant l'acord de permetre l'endeutament i de rebre uns diners que pertoquen a Catalunya (sols una part dels que ens deuen); sota la famosa mentida del tracte de favor.
No vull començar un un memorial de greuges econòmics i d'hipocresia perquè no acabaria fins l'hora de sopar.
Quan et tornen o et donen una diners que són teus; no és cap tracte de favor i si l'altre no te'ls torna o dóna has de defensar els teus drets i demanar-los. I si els altres es volen endeutar que apliquin la tisora abans.

Davant aquella massa de improperis provinents dels PP hi va haver una veu discordant; La d'Alicia Sánchez Camacho, que va efensar que va fer bé el president Català reclamant el què li pertoca. Aquesta es una agradable novetat i que desitjo que s'ampliïn i siguin més habituals. I de pas, que s'ampliïn a altres temes, i la mateixa actitud deixi de constrastar amb els fets presents on els silencis o la condescendència de la presidenta del PP de Catalunya amb actituds i declaracions hostils de membres del seu partit sobretot contra el català.

De ben segur què ella ha entès que no defensar els interessos catalans, també dels seus votants a Catalunya, pot ser un llast per al creixement del PP a Catalunya. I es què defensar els propis interessos i dels ciutadans als quals es representa hauria de ser una actitud normal. Tant de bo pugui seguir aquesta tendència i aplacar la bel·ligerància que actualment té i ha ampliat la seva formació ciutadanitzant el seu discurs i adopti una actitud més moderada i menys hostil a qualsevol cosa que soni a català.
I què ha més defensi el que va dir al parlament a les tertúlies d'Intereconomia en les que participa.

Perquè si no es així gran part del país seguirà subscrivint respecte al seu partit la opinió de Carles capdevila.

2 comentaris:

Artur ha dit...

Si més no cal que la gent veigi en la Camacho una opció catalana, no pas una delegació del PP, un altaveu català dels populars. Per fi comença a caminar amb un mínim de possibilitats de convèncer gent nova Normalment el PP té un ventall limitat de votants i la influència del candidat és mínima. Esperem que el PP pugui entrar en la "normalitat". Seria una bona notícia. Si el PP no és votat pels catalans és que el seu programa no captiva l'electorat català

Josep (sl) ha dit...

En el cas català el PP massa cops sembla teledirigit des de Gènova.
Pots ser sigui el primer pas per fer-se veure com una opció catalana, no catalanista.
Esta clar que les seves opcions actuals i el seu public objectiu ara mateix estan limitades a una opció clarament espanyolista i masoquista.