dimarts, 26 de febrer del 2008

Som la JNC. Ara a Salou.




El divendres 29 de Febrer a les 19:30 La JNC fa un acte de proximitat a Salou, en el si de la campanya SOM, organitzem un Cafè amb joves a la cafeteria Coffee Break al carrer via Augusta amb Berenguer de Palou. Amb presència del nostre candidat per les eleccions espanyoles per Tarragona i numero 6 de la candidatura de CiU al congres Oriol Vázquez [link]http\\oriolvazquez.blogspot.com [/link].

En l'acte donarem a conèixer qui som, que som, quins són els nostres valors i que defensem a la gent que estigui interessada en la nostra tasca.



De la fundació Catalunya oberta:

La panxa del bou

El Calbot

El debat Zapatero-Rajoy ha tornat a demostrar la feblesa de les posicions catalanes en la política espanyola. Els líders del PP i del PSOE no es van posar d’acord en res excepte en ignorar els partits catalans que probablement necessitaran per governar. Cap gest. I davant d’aquesta polarització premeditada, com responen els partits catalans que aspiren a ser decisius a Madrid? Es deixen marginar: a la tele, a la premsa, a la ràdio. Aquests dies, l’elector català pot parafrasejar aquell passatge del Patufet: “Catalunya on ets? A la panxa del bou que no hi neva ni hi plou!” Consti que, per salvar el Patufet, va caldre que el bou fes un bon pet.


Sort vam tenir dels consellers del partits de obediència Catalana: CiU+ERC+ICV podessin evitar-nos a la CCMA: el Haver de suportar el debat i fer el debat al divendres amb les forces polítiques catalanes i no és deixessin imposar el debat recuit i insuls a 2 bandes.
Extranyament el gran ignorat en el debat és el més desitjat per ambós contendents; CiU.
Perquè Tant ICV com ERC estan representats pel PSOE amb qui van plegats de bracet al senat tots els intents de fer veure el contrari, la evidència és veurà en els sobres sèpia.

5 comentaris:

Xapix ha dit...

EIII molt bona iniciativa, llastima que no pugui anar, jeje

a aquestes altures ja sabem la gran majoria de quin pal els de ERc i ICV, però per si algu no ho saps va be recordar-lo

Salutacions des de Mont-roig del Camp!!!!

Josep (sl) ha dit...

No és meva de fet portàvem temps parlant de fer-la. Sempre quan hi han eleccions diuen que no són el mateix però a la practica ja veus de bracet. PSC-PSOE-ERC-ICV figuren junts en el mateix paper.

Artur ha dit...

Un debat de poca altura. És més, un debat enfonsat en la mediocritat més enganxifosa. Entrebancs, demagògia partidista i demagògica. Xifres tergiversades, mitges veritats i mitges mentides.

El bipartidisme espanyol no té liders.

Anònim ha dit...

Em centro en la foto. Molt interessant, molt bona feina la que heu fet a l'aeroport. Tot i que, malauradament, encara queda molt camí per recórrer.

Josep (sl) ha dit...

Ja tens raó l'important és el compromís amb el país.