divendres, 26 de febrer del 2010


Avui al vespre inagurem a les 19:30 a la Seu de CDC a Salou el Col·lectiu de la JNC de Salou, l'agrupació juvenil vinculada a Convergència Democràtica de Catalunya. Però dintre de les joventuts polítiques és un cas excepcional excepcional dins el ventall d’altres joventuts polítiques ja que gaudeix d’entitat i sobirania pròpia. I també és la més nombrosa de les organitzacions juvenils polítiques a Catalunya.

En els últims anys des del 2007 que vaig entrar com a militant he assistit a diverses inauguracions de col·lectius en el Camp de Tarragona.
En el 2007 en l'àrea de Baix Camp i Tarragonès; recordo què sols Tarragona i Reus tenien col·lectiu de la Joventut nacionalista de Catalunya, en els últims anys:Riudoms, Montroig, Vilaseca, Roda de Barà i ara Salou han vist com s'estableix una agrupació de joves disposada des del seu poble, fer país. i perquè segueixi així el que ens caldrà és seguir treballant, perquè sense esforç treball o dedicació no farem res.

País, Llengua i Valors. són el lema de la JNC. I el nostre signe identificador, no nostre ni exclusiu, però què més expressa quin és el nostre ideari és la estelada amb estel blanc. símbol de la llibertat que volem assolir pel nostre país.

3 comentaris:

Adrià Izard ha dit...

Gran notícia. La JNC cada dia és més gran.

Xapix ha dit...

Moltes felcitats per en col·lectiu de Salou, jo no vaig poder anar que vaig tenir una reunió d'última hora, aixi que des de Mont-roig, us donem la benvinguda i molts ànims!!!!

SAlutacions!

Josep (sl) ha dit...

Tranquil passat quan vulguis. Crec que hem de tenir clar que de fet no la creació d'un col·lectiu nou, si no una refundació d'un col·lectiu què és va dissoldre fa uns anys. Hem de ser conscients i tenir clar que l'hem de mantenir en funcionament com a ens útil.