divendres, 16 de maig del 2008

Montilla Python flying Circus.

Amb l'últim episodi de la crisi de l'aigua el govern cada cop s'assembla un gag d'aquest mític i surrealista grup de còmics britànics dels 70s. El surrealisme, la descoordinació i les ficades de pota del govern en la gestió de temes capitals de país com la sequera ens afecten i arriben a un nivell insospitat per a un govern. I no afegeixo seriós, perquè es sobreentén que els governs són seriosos per naturalesa.


De fet el govern aquesta setmana ha tornat a organitzar un gag antològic, Quan coincidint amb pluges i amb l'arribada del primer vaixell arribat de Tarragona, on el subministrament no esta completament garantit. El Conseller de Medi ambient cofoi aixecà les restriccions de l'us de l'aigua potable per a usos lúdics; que per seguir la fal·lera de aquest govern d'inventar coses noves ara s'anomena aigua de boca.
En menys de 24 hores el President del Govern saltà a la palestra i obligà al conseller de Medi ambient a fer marxa enrera I no aixecar les restriccions a l'us d'aigua. Mentre l'alcalde de Tarragona amenaçava de tancar l'aixeta si l'aigua servia per regar jardins l'aixeta estava oberta omplint un altre vaixell.
Aixeta què tot marejant la perdiu ara no sabem quina és després d'anunciar que és reduiria la captació del aqüífers i és començava a agafar aigua del mini-transvasament.

Ahir mateix el conseller en ja habitual mostra d'anar a la deriva digué en una llarga entrevista en què el seu viratge de 180º i justificava què és mantindrien les res restriccions i es modificaria el pla de sequera. Avançant tres dies la reunió prevista dels consellers del govern per tractar el tema a avui. Fet aquest avançament imprevist ha deixat fora a 4 Consellers què estaven de viatge oficial; incloent els caps de dos dels tres partits del govern.

Bravo; diguin tots Ni, com els cavallers d' ERC, què és manifesten en contra del transvasament i voten a favor. Passem al pròxim gag. En què el conseller Baltasar justifica al poc fer el seu viratge a la deriva i què el President hagués anunciat el contrari que el conseller, que aquest no es sent desautoritzat. Per desgràcia no podem garantir que aquest sigui l'últim sketch. :-(.

10 comentaris:

Artur ha dit...

Es pot permetre la improvisació quan es tracta d'una banda de swing, però a mans de governants, això acaba essent el ridícul més espantós. El positiu que podem treure'n tots és que per fi les esquerres han tocat fons, per fi les esquerres han sortit del pseudo-paradís idíl.lic en que molts els tenien classificats. L'esquerra és també corrupta, nefasta i vomitiva. Alguns ja ho sabíem, però ara més gent tindrà evidències properes

Josep (sl) ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Josep (sl) ha dit...

La improvisació encarà és perdonable en qüestions lleus i/o per donar solucions a crisis sobtades.
Inclús poden les improvisacions poden arribar a ser afortunades.
On les improvisacions són imperdonables és en la solució dels problemes de país de caràcter estructural.
Com infraestructures, energia, Aigua, educació, etc. Les visions dels socis són radicalment diferents. I és en aquestes en què és noten les picabaralles internes i descoordinació del Govern. Perquè ni són Govern ni donen imatge de Govern, si no de repartiment del poder.

En els governs de CiU les picabaralles entre els partits existien però els partits de la federació tenien una visió conjunta de país i hi havia acord en els temes fonamentals, eren un govern i no un bipartit.

Josep (sl) ha dit...

PD: el comentari eliminat és meu. Desprès de llegir lo no estava massa satisfet del contingut.

Josep (sl) ha dit...

On ha fet mal la crisi a la fama de Bon Gestor què pregonaven des de Nicaragua que tenia el president de la Generalitat.

*MaRiA* ha dit...

Res, ja pot ploure, ja poden caure pedres, que tenen el cap ficat en tota aquesta història i no hi ha res que els ho tregui...

La Mare Naturalesa ens ha tornat a demostrar com n'és de sàbia: en el moment més oportú, aquí està: aigua, molta aigua. Però des dels governs, res, i mai millor dit, 'com si sentissin ploure'.

Promeses d'ultilitzar l'aigua de Tgn per a 'bones causes'. On estan aquestes bones causes quan el cel ens ha donat litres i litres d'aigua per a pal·liar-les?

Anònim ha dit...

És realment lamentable l'espectacle, i després els de L'Ajuntament de Barcelona s'emprenyen i sortim als diaris estrangers: és normal, amb aquest govern som la riota de tot Europa

Josep (sl) ha dit...

Hola Segi; te'ns raó no cal bramar el cel l'existència de conspiracions judeo-maçòniques internacionals amb l'objectiu de ridiculitzar i deixar en ridícul Barcelona. És el que hi ha i és el què hem explicat. Ens ho fet tot sols.

Hola Maria, és un plaer tenir-te per aquí. Et contesto de manera similar a en Segi. Sortosament s'ha imposat el sentit comú. tret què per mi hi hauria d'haver una moratòria al negoci de la "Solidaritat", perquè per mi la solidaritat és altruista. No a un 1€ al metre cúbic com vaig llegir al Diari de Tarragona.

joliu ha dit...

Ni l'últim ni el penúltim, ara ténen una nova actriu: la ministra.
Més val prendre-s´ho a riure.
Per cert, no sé si ja t'ho havia dit no només ho havia pensat fa unes setmanes: el nou look del blog fa goig.

Josep (sl) ha dit...

Aquest és l'esperit del text. Riure per no plorar o almenys passar menys vergonya. Més en estil Monty Python: Canteu amb mi always look on bring sight of live...