dijous, 10 de juliol del 2008

Jaient a l'herba

Avui Volia aparcar els temes del habituals del meu blog i anar me'n a parlar de temes absolutament profans i personals.

Després de molt temps intensivament i extensivament dedicat a activitats acadèmiques i professionals i en menor mesura socials i d'activisme. Vaig dedicar-me a agafar una tarda de descans del meu dia lliure. Dedicat a un fet que no fa pas tant temps era un luxe exclusiu de les classes aristocràtiques. No fer res (productiu), és a dir, oci. I deixar de Banda el negoci (què significa, negació de l'oci, ves per on).

Per primer cop en tot l'estiu vaig anar a la piscina comunitària dels xalets on visc a banyar-me, tan sols per donar-me el plaer de fer llargs i refrescar-me del calor densa, humida i asfixiant del sol de la costa i alhora gaudir de un llibre llegir un mentre prenia el sol.

He de constatar què aquest és un gust, que massa no em podré donar aquest estiu però és farà el possible per anar repetint de tan en tan per matissar la actual pal·lidesa de la meva pell. conseqüència de la meva reclusió voluntària dels últims mesos per a fer alguna cosa de profit.
Us deixo i espero agafar el carro del blog i poder anar actualitzant amb calma els seus continguts en les meves estones ocioses.

Pd. L'oci i la calma van desaparèixer amb la arribada de ma germana.

6 comentaris:

GukGeuk ha dit...

Mira si costa d'imaginar un salouenc pàñid haha T'entenc perfectament, jo estic ara ,és o menys a la metixa situació, amb la diferència que aquí plou més que sovint. A gaudir home, que segur ho tens merescut.

Noctas ha dit...

Amb piscina comunitària jo m'hi banyaria cada dia.Una mica d'oci aclareix les idees i si hi ha una noia maca en bikini que també s'està banyant totplegat es torna més refrescant...saludus

Josep (sl) ha dit...

Hola, més què pal·lid seria un bronzejat de paleta. Estic fet un gelat de nata i xocolata, si vols una comparació gràfica.

Anònim ha dit...

Hola Josep sl,
Volia posar un link al teu bloc en el tottarragona.cat (ttblocs)
Però tinc un problema, nosé quina imatge puc posar-hi.
He vist que ens visites sovint, i que hi tens un enllaç del diari en el teu bloc.

En justa correspondència, ens agradaria posar el teu.
Si ens facilites quelcom imatge, la posaríem amb molt de gust.
Et deixo un e-mail per si me la vols fer arribar:

malvaro@tottarragona.cat

Cordialment.

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Hola Josep, vas anar al congrés?.

David.

Josep (sl) ha dit...

Lamento, no respondré abans estic molt agraït. Porto uns 4 dies sense ordinador.

No, no tinc prou militància com per poder presentar me com a delegat.