dimecres, 25 de novembre del 2009

La crueltat de les Hemeroteques


Mentrés que el MH President Montilla per una banda defensa la legalitat del text. Les Hemeroteques castiguen, com marca el sempre oportu Cimeraextra, les paraules del President.

Totes les valentes paraules en defensa de l'estatut dirigides al TC no sols es troben en entredit per la Hemeroteca. Com algú pot defensar amb seriositat i amb fermesa quelcom ell n'està totalment en contra? Si no que hem d'afegir, a més, els fets de la seva etapa com a ministre de Industria. Com presentar el conjunt de esmenes al text del Estatut que ara diu defensar, retirar la llicència per emetre a TV3 a les balears i País Valencià o bloquejar el domini punt ct.

No obstant no ens ha de sorprendre; ja que es completament coherent amb la defensa que sempre ha fet el PSC-PSOE dels drets nacionals des de temps de la LOAPA i les continues declaracions dels capitans d'aquell partit.

5 comentaris:

bacus ha dit...

hem va amb hac (tradueix al castellà un mecanisme reflexe)

L'home del sac ha dit...

Dubto que aquest home pugui defensar res... si ell mateix va ser el primer en afilar les tisores...

Anònim ha dit...

Evidentment, aquesta Editorial ha estat una operació desesperada per pregar que ens mantinguin l'actual autonomia ja ribotada. L'avença de l'independentisme els espanta de mala manera. És el nostre moment!

Miquel ha dit...

Les paraules se les endú el vent, i si surten d'una boca socialista amb una lleu brisa ja n'hi ha prou. Apoyaré...

Josep (sl) ha dit...

Bacus: Se'm va colar l'em en comptes de hem. Ja esta resolt.

Home: De l'hemeroteca també hi ha altres frases seves de la seva etapa a l'Ajuntament de Cornellà. Dient que no necessitava conèixer Català. I per això no s'havia molestat a aprendre'l.
m'agradaria equivocar-me però no crec que ho fagi. Crec que no és la persona més indicada per defensar el text.

Albert: Cert però ja vaig dir un post anterior. Que el nacionalisme espanyol és tant obtús i no crec que ni amb la amenaça d'un plebiscit (vinculant) sobre l'autodeterminació de Catalunya. Fessin cap proposta alternativa per encabir a Catalunya a Espanya de una manera més còmoda per als catalans.

Miquel: Aquest és el cap contrari en aquest cas les paraules se les ha deixat el vent. I per això no ens empassem algunes rodes de molí. I per sort a Diferència de a 1984 o a l'antiga URSS aquí no és modifiquen les hemeroteques.