dimecres, 7 de maig del 2008

Que cessin Terribas. Avui mateix

Iu Forn.


Que cessin Terribas. Avui mateix

Ei, que ja tinc nou director per a TV3. No sé com no se li havia acudit abans a ningú!!! (o sí). En Manel Mas, escolti. Ja sap, és aquest simpàtic diputat sociata i exalcalde de Mataró que reclama el cessament de la Terribas. Sosté Mas al seu blog personal sobre l’entrevista que la Mònica va fer-li al president Montilla: “Mentre el president contestava, darrere d’ell apareixia i desapareixia la imatge de la cara de Zapatero com si fos i fes un fantasmagòric control de les seves paraules [...]. Ara, amb la ingenuïtat de l’esquerra, i la cara dura d’alguns, sobre la imparcialitat (?) [sic] dels periodistes pot passar això sense que ningú s’estranyi massa. Si el director o l’equip d’un programa informatiu vol fer aparèixer la seva particular opinió, doncs la dóna com si res, com si no fos una subtil, o grollera, manipulació. Això en una televisió privada, doncs mira. [...] Ara, en una televisió pública que pretén la màxima objectivitat (?) [novament sic] és inadmissible.

”Però, ens trobem davant una televisió pública? O privatitzada de fet? Privatitzada per alguns que se l’han fet seva. Seva sense pagar-la. I en aquest cas cal dir: No amb els meus diners. Per cert, Bolaño, tornaràs a portar mai el president al programa de la Terribas? O en demanarem el cap? Crec que hi tenim tot el dret”.

Quanta raó!!! Fora la Terribas avui mateix, home. És inadmissible que els (i les) periodistes facin les preguntes que vulguin i que els realitzadors (i les realitzadores) dels programes utilitzin recursos visuals per il·lustrar-les. Aquí hem d’imposar el model televisiu cubà o el de Corea del Nord i el senyor Mas (Manel) ha de dirigir-lo. I com que és un paio tan espaviladet, que també ens el facin director de BTV, Catalunya Ràdio, la COM i Ràdio 4... i cap de programes, informatius i esports. I que tots aquests càrrecs els compagini amb el de presentador de La nit al dia. Entrevistant-se a si mateix cada dia i sense parar, és clar.

Públicat a l'Avui.

3 comentaris:

Oscar Ramírez ha dit...

Molt bon post company. I al final, la veurem cessada, ja veuràs.

Josep (sl) ha dit...

és del Iu Forn, una de les millors seccions de l'Avui.

*MaRiA* ha dit...

Quan ahir vaig sentir això de 'Mònica Terribas és la nova directora de TV3' em vaig quedar blanca! Està clar que molts ho veuen bé... Com també està clar que els canvis arribarien en un moment o en un altre després del canvi de direcció en la CCMA... Però els canvis, de bèsties, ja ho són, ja!