diumenge, 15 de febrer del 2009

Nota de Premsa


Des de dimarts passat la JNC de Tarragona està repartint per la ciutat 30.000 fulletons informatius que, sota el segell "D.O. Ballesteros & Co. Mentides", cita els incompliments més notables de l'equip de govern de l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.
Segons el comunicat de la JNC, “d'aquesta manera, es vol posar en evidencia la falta de seriositat de la manera de fer del Sr. Ballesteros la qual ens atrevim a definir com a pura i demagògica retòrica, carent de contingut i més semblant a un castell de cartes que no pas a un pla de treball estudiat i estructurat; feble, insegur i sense cap garantia de que s'acabarà culminant”.

El fulletó consta de dues cares on en una d'elles s'enumeren set dels “nombrosos” incompliments del govern municipal encapçalat pel socialista Josep Fèlix Ballesteros com són: la promesa de desencallar la Façana Marítima en sis mesos (anunciat el 23/10/2007), l'incompliment de tirar endavant la municipalització de l'emblemàtic edifici Banc d'Espanya (publicat el24/05/2007), el de soterrar el pas a nivell de la Plaça dels Carros promès el 23/10/2007 i que es duria a temps en un plaç d'un any i mig, l'anunci relatiu a l'inici de la construcció del Nou Camp del Gimnàstic fet el març de 2007 al Butlletí Municipal i anunciat per a finals de l'estiu de l'any passat, la també


La JNC de Tarragona reparteix 30 mil fulletons amb els "incompliments" de l'Alcalde Ballesteros

Segons la JNC, aquesta iniciativa pretén posar en evidència la falta de seriositat de la manera de fer de Ballesteros la qual defineixen com a "pura i demagògica retòrica"

promesa de posar en marxa "de manera immediata" les llars d'infants de les Clarisses i del Cèsar August anunciada durant l'edició de l'any passat de la conferència de l'Estat de la Ciutat, i per últim l’incompliment en la construcció dels 900 pisos socials “que el Sr. Ballesteros va prometre que tiraria endavant en quatre anys ja que de moment no s'ha construït ni una desena i dubtem que amb l'actual situació ho arribi ha aconseguir en detriment del benestar de totes aquelles famílies que, de resultes d'una bona gestió, s'haurien pogut acollir a una mesura com aquesta que de ben segur hagués significat un gran alleugeriment en l'actual conjuntura econòmica”.

Des de la JNC de Tarragona es creu que, “de seguir així, amb un govern municipal simplista, únicament capaç d'impulsar iniciatives menors, poc valentes, amb poca o nul•la capacitat de resolució de problemes i amb l'obsessió d'aturar tots els projectes anteriors al seu govern amb l'únic objectiu de confondre al ciutadà, només afavorim l'estancament del desenvolupament de la nostra ciutat en la que cada dia és més car viure (només cal fer una ullada a l'increment de les taxes municipals que han patit una pujada molt per sobre de l'IPC de finals d'any)”.

4 comentaris:

Noctas ha dit...

Tot el que sigui fer front a la incompetència manifesta de molts alcaldes, el de Tarragona pel que dius és d'aquelles que poden fer història, és benvinguda i digne de tot el meu respecte...saludus crack i el xiste que vas fer al meu blog em va semblar sensacional

Josep (sl) ha dit...

Doncs; sort que no és visible la part del darrera on estaven escrites les seves cites sobre promeses i la data.

M'alegro que t'agrades. un dia d'aquest té hauré d'explicar el del home amb del "nap" taronja.

Anònim ha dit...

Bona feina! La de difusió i denuncia, no la del alcalde....

Josep (sl) ha dit...

Si vols riure Tres, et dic el que ens va dir un de la JSC. Que portaven 18 anys a l'oposició i ara aportaven noves idees i frescura. Esta bé que tinguin noves idees però també les podrien posar en practica. Perquè de moment ara sols han tingut els rèdits de acabar l'obra iniciada durant l'anterior legislatura.