dilluns, 20 d’abril del 2009

casualitat?



http://www.america.gov/un-declaration.html


M'ha arribat un link que he penjat aquí dalt de la web del Departament d'Estat dels EUA (ministeri d'exteriors) amb la què celebra el 60 aniversari de la declaració universal dels drets humans. i on s'explica la tan la historia i el seu compliment. Sobta la segona bandera d'abaix des de la dreta.

Casualitat o declaració d'intencions?

Pot ser ho sigui, Historicàment, seria plausible ja què els EUA han donat suport a tots els processos d'independència a Europa. I un país com els EUA cuida molt la seva política exterior i presta molta atenció als detalls.

De moment esperem que aquesta foto arribi a mans de la Brunete mediàtica per riure una estona amb les reaccions primaries que pot haver.

6 comentaris:

Adrià Izard ha dit...

Tot un detall per part del EUA, esperem que sigui una declaració d'intensions.

Noctas ha dit...

Fa certa gràcia que els Eua parlin de drets humans. De fet fa certa gràcia que qualsevol país parli de drets humans quan se'ls salten a la torera. La mateixa directiva d'immigració atempta contra els drtes humans. Però en fi millor que se'n parli que no pas que se¡ls ignori. Per altra bnada tot el meu respecte pels Eua però les han fet i de molt grosses..saludus

Josep (sl) ha dit...

Possiblement sigui una declaració d'intencions ho deixo al aire.

De fet no en fa gens, tampoc no en fa gaire que sigui cap país que en parlí. Però tampoc és el mateix el Compliment als EUA i Europa Occidental que al Països del Golf Pèrsic, Iran o Corea del Nord.

Esther del Campo ha dit...

hehehe... per una banda és això que comentes, que el govern d'Estats Units és molt primmirat amb el tema de la comunicació i què comunica o què deixa de comunicar, però pot ser que només sigui una casualitat (una foto que l'han treta d'un banc d'imatges i prou...). Bona observació! :)

Josep (sl) ha dit...

Oi tant Esther, pot ser sigui el què tu dius. Jo faig una hipotesi que no se si és certa. Però un govern amb una política exterior de primer nivell no s'arrisca a "irritar" a un altre govern i menys si és suposa aliat en va.

L'home del sac ha dit...

Fa goig veure la senyera entre aquestes altres banderes soberanes...