dimecres, 10 d’octubre del 2007

Vàndals i altres Brètols

Vui denunciar els insults, agressions, danys a pertenences, intimidacions i Amenaces sofertes per companys de les JNC i militants de CDC en el sopar del militant del dia 6/10/2007 al Fortí de la Reina. I solidaritzar m'he per les agressions feixistes rebudes per ells i pels danys soferts tan pels seus vehicles, com pels dels vehicles dels convidats a una boda què s'estava fent al mateix lloc.

Membres de la Coordinadora d'associacions contra el POUM és van congregar a la porta del local fent un cassolada de protesta fins a aquest punt estaven en el seu dret.
Més enllà d'aquest punt s'iniciaren actituts vandàliques amb empentes, agressions dirigits als militants, arribant a fer caure un home d'edat avançada a terra.

Supossadament la protesta no havia de ser violenta i s'havien de retirar un cop hagués entrat l'ex-Alcalde Joan Miquel Nadal.

Però no fou així un seguit de Brètols estigueren insultant durant tot el sopar i no contents amb això es dedicaren a danyar els cotxes aparcats dels assistents indistintament què fossin de militants o els de la boda.

La indignació meva fou realment a l'endemà al fullejar el Diari de Tarragona i trobar-me declaracions com aquestes dignes d'un oficial "de los batallones de la dignidad de Noriega".

SANTI BLANCO: portaveu dels 1500 afectats del POUM, segons ell 1500 Families. - Lo que ocurrió no fue tan grave. (Digui'm quina es la seva definició de greu?)
- Quizás se nos escapó un poco de las manos pero en ningún momento hubo agresiones. (Una mica només, puntades, empentes i cops no són agressions físiques?)
- Fue Nadal quién provoco al conducir su coche hasta la entrada. (No podia? per què, a cas era direcció contrària?)
- Era lo mínimo que se merecía. (Lo màxim debia ser muntar una forca i un patíbul, no?)

Desgràciadament la Guardia urbana dóna una imatge de passivitat total en els fets donant una imatge de indefensió als assistents al sopar.

Pregó què els organitzadors de l'acte és dignin a col·laborar amb la justícia per indentificar els causants dels actes vandàlics.

1 comentari:

Artur ha dit...

Josep,

La terminologia utilitzada pel Sr Blanco (i dic senyor per a mantenir un mínim de formalisme social) és una còpia convulsa i mediocre del discurs pseudo-stalinista de les pseudo-cèl.lules comunistes de fa uns quants anys en les que els pijo-progres fumaven porrets i deien que eren revolucionaris i que, en no saber què és un estat policial (perquè tant aquest senyor com la resta que l'acompanyaven en l'esperpèntica agressió mai han viatjat a la Rumania de Ceaucescu o al Berlín oriental), van atacar salvatgement als qui no pensen com ells.

És clar el seu verb violent: era el mínim que es mereixia. La màfia calabresa no ho faria millor. Tenen en el Bolaño un bon mestre de l'extorsió. Els demòcrates, els que creiem en la llibertat mai podrem competir amb ells.

Que els déus de la llibertat ens portin dies molt més feliços per a la tolerància!