dissabte, 26 de desembre del 2009

Bon nadal a Tots i bon any nou


El resum del 2009 no ha estat bo. Crisi econòmica i política. Sort què apart de qüestions personals que m'han anat bé; col·lectivament hi ha alguna cosa que serveix com deia deia el Marx que no feia gràcia: "D'opi del poble" amb l'Esport que a més té tots els elements per ser considerat una religió.
Sent a més el Barça de la lliga 2008-2009 i 2009-2010 fins ara un referent de valors. Sense el compromís, el treball, constància i l'esforç sense els quals la genialitat no hauria donat aquests fruits. Per això avui per avui el Barça és el Club amb més seguidors al món.

Per als que no siguin del Barça almenys hauran gaudit del com, si els agrada el futbol de toc.

Visca el Barça i Visca Catalunya.

2 comentaris:

L'home del sac ha dit...

Home, doncs jo el considero prou bo: els sis títols del Barça i l'independència que s'ha posat al centre del debat polític.
La crisi costarà una mica... és el que té formar part de l'Imperi.

Josep (sl) ha dit...

Si jo considero el creixement de l'independentisme una qüestió derivada de la crisi política. Espero que no sigui reversible i esdevingui estructural i no conjuntural. De fet a Espanya no els importa massa no crec que els jacobins estiguin disposats a fer concessions per acomodar la majoria de "catalans emprenyats". De fet amb l'Estatut estem parlant de castrar el text o químicament o físicament.